Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκίνησε στην Ελλάδα με ένα ισχυρό όραμα: να μεταφέρουμε την εμπειρία μας από την αγορά ακινήτων στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας ένα γραφείο που επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Έτσι, ανοίξαμε ένα γραφείο στην καρδιά της Κηφισιάς με στόχο την κάλυψη κατοικιών και εμπορικών ακινήτων στις πιο προνομιακές τοποθεσίες της Ελλάδας.

Το γραφείο της J.K. Poulsen στην Αθήνα ανήκει στον διεθνή όμιλο που ιδρύθηκε το 2004 στη Δανία από τον κ. Jan Kvolbaek Poulsen, επιχειρηματία που διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στον τομέα των κατασκευών, της αγοράς ακινήτων και των επενδύσεων. Ο Όμιλος J.K. Poulsen από το 2006 συνεργάζεται στενά με τον Όμιλο Reitan, μια από τις πιο επιτυχημένες Σκανδιναβικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή και το λιανικό εμπόριο, με κύκλο εργασιών άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολλαρίων το 2019.

Η J.K. Poulsen διαθέτει γραφεία στην Ελλάδα, τη Δανία και το Ντουμπάι και ένα ευρύ και αποκλειστικό διεθνές δίκτυο που εξασφαλίζει τη βέλτιστη προώθηση της ιδιοκτησίας σας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε άρτια στελεχωμένοι για να εξυπηρετήσουμε τόσο την τοπική όσο και τη διεθνή κοινότητα

Οι Αξίες μας

Το επιχειρηματικό μοντέλο της J.K. Poulsen βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: ισχυρή πελατοκεντρική προσέγγιση, ακεραιότητα, τεχνογνωσία και γνώση των τάσεων της αγοράς.

Τα Τμήματά μας

Η Ομάδα μας στην Ελλάδα

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συμβούλους επενδύσεων, συμβούλους ακινήτων, μηχανικούς και αρχιτέκτονες με κίνητρο το άριστο αποτέλεσμα.

Ο Per Poulsen είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCN στο Aalborg της Δανίας με σπουδές στο “Service, Hospitality and Tourism Management” και έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση εμπορικών εκδηλώσεων και στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης. Ο Per είναι ιδρυτής μιας συμβουλευτικής εταιρείας με αντικείμενο την υποστήριξη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων και της εστίασης καθώς και μιας εταιρείας οργάνωσης συναυλιών και εκδηλώσεων για περισσότερα από 10 χρόνια.

Per Poulsen
Managing Partner

Η Έλενα Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου UCN του Aalborg της Δανίας με σπουδές στο “Service, Hospitality and Tourism Management”. Η Έλενα διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης, μεταξύ άλλων και ως ιδιοκτήτρια εστιατορίων, ενώ έχει διατελέσει μέλος της συμβουλευτικής ομάδας του JK Poulsen Invest & Real Estate στο Ντουμπάι.

Έλενα Κωνσταντίνου
Managing Director

Ο Sále Malek είναι κάτοχος Master στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Aalborg της Δανίας. Ο Sále κατέχει εμπειρία άνω των 30 ετών στον τομέα των επενδύσεων και της αγοράς ακινήτων. Υπήρξε συνιδρυτής επενδυτικών εταιρειών στην Δανία και του Ντουμπάι, με έμφαση στην αγορά ακινήτων και σε ιδιωτικά κεφάλαια και έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δανέζικου επιχειρηματικού συμβουλίου του Ντουμπάι. Ο Sále εντάχθηκε στην JK Poulsen Invest & Real Estate ως διευθύνων σύμβουλος του υποκαταστήματός της στο Ντουμπάι το 2014.

Sále Malek
Director

H Χρυσάνθη Σφαρνά είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος Master στο “International Management” από το King’s College London. H Χρυσάνθη διαθέτει εμπειρία σε αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευή κτιρίων, ενώ έχει εργαστεί και ως σύμβουλος επιχειρήσεων με έμφαση σε επενδυτικές μελέτες και στην αγορά ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και την Ελβετία.

Χρυσάνθη Σφαρνά
Sales Manager

Ο Κωνσταντίνος Γιαννούσης είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη μελέτη, αδειοδότηση και επίβλεψη κτιριακών έργων, έχει εκπονήσει πληθώρα εκτιμήσεων οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, και έχει διαμεσολαβήσει επιτυχώς σε εμπορικές συμφωνίες οικιστικών και εμπορικών ακινήτων.

Κωνσταντίνος Γιαννούσης
Real Estate Consultant

H Gozel Hansen είναι κάτοχος ΜΒΑ από το London Metropolitan University και Master στο Marketing από το Moscow Higher Business School MIRBIS. Η Gozel διαθέτει πολυετή, διεθνή εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε πληθώρα εταιρειών και κλάδων, όπως σε πετρελαϊκές, στη ναυτιλία, στον τουρισμό και το διεθνές εμπόριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ρωσία, το Τουρκμενιστάν, την Μαλαισία και την Ελλάδα.

Gozel Hansen
Marketing Manager

Το Γραφείο μας στην Ελλάδα

Για κάθε ανάγκη σας στον χώρο της αγοράς ακινήτων θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Με μια δωρεάν συμβουλή

Loading...